Project Excellence

XLPM är en del av Semcons Project Excellence-erbjudande som syftar till att utveckla och effektivisera din projektverksamhet. Läs mer

Visste du om...

Spara favoritsidor

Nu kan du spara de sidor du är inne på oftast för enklare åtkomst. Under sökknappen på varje sida finns länken 'Spara sida'. Du hittar sen dina sparade sidor när du för musen över din e-postadress högst upp.

XLPM 2.6 är här!

Den 15 juni släpptes version 2.6 av XLPM. Är du nyfiken på vilka uppdateringar som är gjorda? Ta en titt på länken nedan.

Vad är nytt i 2.6

Läs om förändringsledning

Har du upptäckt vad vi skriver om förändringsledning? Texten finns under Initiativhantering som är den gula delen i vänster cirkel i Portföljens livscykel.

Förändringsledning

Branschspecifika applikationer - först ut är Bygg

I senaste versionen av XLPM presenteras en applikation för byggbranschen. Vilka andra branscher vill du att vi fördjupar oss i? Låt oss få veta på länken nedan!

Skicka in ett förslag

Smakprov på XLPM E-learning

Visste du om vår populära e-learning 'XLPM för projektmedlemmar'? Här kan du få ett smakprov på delar av den. Kontakta oss för mer information.

XLPM för projektmedlemmar

Microsoft Project virtuellt klassrum

Microsoft Project virtuellt klassrum är en väl utprövad 5 timmars utbildning i planeringsverktyget MS Project. Allt du behöver är en dator, internet-uppkoppling och en lugn miljö. Resten tar vi hand om. Efter de här timmarna kan du använda verktyget för att planera dina projekt.

Läs mer och anmälan

PMP virtuellt klassrum

Vår nya lärarledda distansutbildning förbereder dig för en PMP-certifiering. 6 x 4 timmar motsvarar en "vanlig" kurs på tre dagar.

Läs mer här

XLPM-certifiering

Vill du XLPM-certifiera dig själv, dina kollegor eller dina underleverantörer?
Vi erbjuder XLPM-certifiering där metodikkunskapen prövas.
Kontakta oss

Semcons Project Excellence

^ Till sidans topp