Visste du om...

Läs om förändringsledning

Har du upptäckt vad vi skriver om förändringsledning? Texten finns under Initiativhantering som är den gula delen i vänster cirkel i Portföljens livscykel.

Förändringsledning

XLPM 2.5 är här!

Välkomna till XLPM 2.5. I denna version hittar du bl.a. förbättrat stöd för portföljledning, en tillämpning för byggprojekt och mycket annat. Läs mer om nyheterna på länken nedan.

XLPM 2.5 - Uppdateringar

Branschspecifika applikationer - först ut är Bygg

I senaste versionen av XLPM presenteras en applikation för byggbranschen. Vilka andra branscher vill du att vi fördjupar oss i? Låt oss få veta på länken nedan!

Skicka in ett förslag

Smakprov på XLPM E-learning

Visste du om vår populära e-learning 'XLPM för projektmedlemmar'? Här kan du få ett smakprov på delar av den. Kontakta oss för mer information.

XLPM för projektmedlemmar

Microsoft Project virtuellt klassrum

Microsoft Project virtuellt klassrum är en väl utprövad 5 timmars utbildning i planeringsverktyget MS Project. Allt du behöver är en dator, internet-uppkoppling och en lugn miljö. Resten tar vi hand om. Efter de här timmarna kan du använda verktyget för att planera dina projekt.

Läs mer och anmälan

Ny utbildning - Kravhantering

Har ditt företag svårt att överföra marknadens förväntningar, krav på effektiviseringar, kundkrav eller rent av lagkrav i konkreta kravspecifikationer som är lätta att förstå och inte kan misstolkas? Eller blir resultatet av era projekt ibland inte som det var tänkt p.g.a. otydliga krav?

Läs mer och anmälan

PMP virtuellt klassrum

Vår nya lärarledda distansutbildning förbereder dig för en PMP-certifiering. 6 x 4 timmar motsvarar en "vanlig" kurs på tre dagar.

Läs mer här

XLPM-certifiering

Vill du XLPM-certifiera dig själv, dina kollegor eller dina underleverantörer?
Vi erbjuder XLPM-certifiering där metodikkunskapen prövas.
Kontakta oss

^ Till sidans topp